079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Onze 360 graden camera voor de vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Het kan soms lastig zijn om het overzicht te bewaren in het drukke verkeer, maar gelukkig helpt onze 360 graden camera om alles te overzien in de vrachtwagen. Bij Rudozi is het onze missie om vooral bedrijven met oudere voertuigen zichtoplossingen te bieden. Bij oudere voertuigen ontbreekt een goed camerasysteem namelijk nogal vaak.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Voorkom ongelukken met onze 360 graden camera in uw vrachtwagen

Een van onze pareltjes is het 360 graden BVS-systeem. Dit camerasysteem laat de omgeving rond het voertuig van bovenaf zien op de 7 inch monitor. De chauffeur heeft hierdoor compleet overzicht en er zijn geen dode hoeken meer. De kans op schade door parkeren of op ernstige ongelukken met uw vrachtwagen neemt sterk af dankzij onze 360 graden camera. Ook zal uw voertuig sneller aan de eisen van het DVS-systeem voldoen met dit camerasysteem.

Ga voor minder schade en meer rijcomfort

Bij Rudozi werken we sinds 2015 in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, aan het veiliger maken van auto’s en vrachtwagens. De 360 graden camera komt daar goed bij van pas en deze maakt het voor veel bestuurders van een vrachtwagen een stuk makkelijker om alles te overzien. Dankzij onze strategie hebben we al vele bedrijven geholpen met goede zichtoplossingen. Benieuwd naar wat wij doen? Bel dan snel naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.