Onze 360 graden camera voor de vrachtwagen

 

Neem contact op

Onze 360 graden camera helpt om alles te overzien in een vrachtwagen, waardoor er gemakkelijk overzicht bewaard kan worden in het drukke verkeer. Bij Rudozi in Hendrik-Ido-Ambacht is het onze missie om vooral bedrijven met oudere voertuigen zichtoplossingen te bieden. In oudere voertuigen ontbreekt namelijk vaak een goed camerasysteem. De specialisten van ons installatiebedrijf installeren graag een camera, zoals een 360 graden Birdview-systeem in uw vrachtwagen, om de veiligheid voor chauffeur en medeweggebruikers aanzienlijk te vergroten.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Voorkom ongelukken met onze 360 graden Birdview-camera in uw vrachtwagen

Een van de parels van ons installatiebedrijf is het 360 graden BVS-systeem, ook wel Birdview-systeem genoemd. Dit camerasysteem is als het ware een rijhulpsysteem en laat de omgeving rond het voertuig van bovenaf zien op een 7 inch monitor. De chauffeur heeft hierdoor compleet overzicht en er zijn geen dode hoeken meer. De kans op schade door parkeren of op ernstige ongelukken met uw vrachtwagen neemt sterk af dankzij deze 360 graden Birdview-camera. Chauffeurs kunnen met behulp van dit geavanceerde systeem met optimale veiligheid manoeuvreren en rijden. Ook zal uw voertuig met dit het 360 graden Birdview-systeem van ons installatiebedrijf sneller aan de eisen van het DVS-systeem voldoen.

Vraag hier uw offerte aan

Ga voor minder schade en meer rijcomfort met ons systeem

Bij Rudozi werken we aan het veiliger maken van auto’s en vrachtwagens. De 360 graden Birdview-camera komt daar goed bij van pas en deze maakt het voor veel bestuurders van een vrachtwagen een stuk makkelijker om alles te overzien. Dankzij onze strategie hebben we al vele bedrijven geholpen met goede zichtoplossingen. Bent u benieuwd naar wat wij doen? Of wilt u een 360 graden Birdview-systeem laten plaatsen door ons installatiebedrijf, zodat uw chauffeurs veilig op weg kunnen gaan? Bel dan snel naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. Wij helpen u graag verder.

Rudozi B.V.