085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Onze 360 graden camera voor de vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Het kan soms lastig zijn om het overzicht te bewaren in het drukke verkeer, maar gelukkig helpt onze 360 graden Birdview-camera om alles te overzien in de vrachtwagen. Bij Rudozi is het onze missie om vooral bedrijven met oudere voertuigen zichtoplossingen te bieden. In oudere voertuigen ontbreekt namelijk vaak een goed camerasysteem. De specialisten van ons installatiebedrijf installeren graag een camera zoals een 360 graden Birdview-systeem in uw vrachtwagen, om de veiligheid voor chauffeur en medeweggebruikers aanzienlijk te vergroten.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Voorkom ongelukken met onze 360 graden Birdview-camera in uw vrachtwagen

Een van de pareltjes van ons installatiebedrijf is het 360 graden BVS-systeem, ook wel Birdview-systeem genoemd. Dit camerasysteem laat de omgeving rond het voertuig van bovenaf zien op een 7 inch monitor. De chauffeur heeft hierdoor compleet overzicht en er zijn geen dode hoeken meer. De kans op schade door parkeren of op ernstige ongelukken met uw vrachtwagen neemt sterk af dankzij onze 360 graden Birdview-camera. Chauffeurs kunnen met behulp van dit geavanceerde systeem met optimale veiligheid manoeuvreren en rijden. Ook zal uw voertuig met dit het 360 graden Birdview-systeem van ons installatiebedrijf sneller aan de eisen van het DVS-systeem voldoen.

360 camera

Ga voor minder schade en meer rijcomfort

Bij Rudozi werken we sinds 2015 in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, aan het veiliger maken van auto’s en vrachtwagens. De 360 graden Birdview-camera komt daar goed bij van pas en deze maakt het voor veel bestuurders van een vrachtwagen een stuk makkelijker om alles te overzien. Dankzij onze strategie hebben we al vele bedrijven geholpen met goede zichtoplossingen. Bent u benieuwd naar wat wij doen? Of wilt u een 360 graden Birdview-systeem laten plaatsen door ons installatiebedrijf, zodat uw chauffeurs veilig op weg kunnen gaan? Bel dan snel naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. Wij helpen u graag verder.