085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Achteruitrijcamera voor uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Met een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen voorkomt u veel problemen. Elke bestuurder heeft er profijt van, want u ziet veel beter wat er achter en rondom de wagen gebeurt. Vooral bij een vrachtwagen is een achteruitrijcamera van belang, omdat daar meerdere dode hoeken zijn. Dankzij een camera is de kans veel kleiner dat u tegen een paaltje rijdt of dat u een fietser in de dode hoek over het hoofd ziet.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen laten plaatsen

Het komt bij vrachtwagens vaak voor dat de achteruitkijkspiegel ontbreekt, omdat de tussenwand geen ruit heeft. Bij Rudozi in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, lossen we dit op door een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen te plaatsen. Onze standaard achteruitrijcamera-set bevat een FHD 7 inch monitor en een full HD camera. Als u het nog serieuzer aan wilt pakken, kiest u voor onze digitale achteruitkijkspiegel. Dit is een dashcam die ook nog eens beelden opneemt. We installeren tevens toepassingen die u helpen om aan de eisen van het DVS-systeem te voldoen. Zo gaat u ook in het buitenland veilig de weg op.

Camerasysteem vrachtwagen

Kies voor veiligheid met een achteruitrijcamera

Als chauffeurs eenmaal gebruikmaken van een achteruitrijcamera in hun vrachtwagen, willen ze niet meer anders! Doordat wij verschillende zichtoplossingen en producten aanbieden, zoals camera’s en detectiesystemen, rijden chauffeurs al jarenlang veiliger. Dat is precies onze missie! Bent u op zoek naar zichtoplossingen voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.