079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Achteruitrijcamera voor uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Met een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen voorkomt u veel problemen. Elke bestuurder heeft er profijt van, want u ziet veel beter wat er achter en rondom de wagen gebeurt. Vooral bij een vrachtwagen is een achteruitrijcamera handig, omdat daar meerdere dode hoeken zijn. Dankzij een camera is de kans veel kleiner dat u tegen een paaltje rijdt of dat u een fietser in de dode hoek over het hoofd ziet.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

De voordelen van een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen

Het komt bij vrachtwagens vaak voor dat de achteruitkijkspiegel ontbreekt, omdat de tussenwand geen ruit heeft. Bij Rudozi lossen we dit op door een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen te plaatsen. Onze standaard achteruitrijcameraset bevat een FHD 7 inch monitor en een full HD camera. Wilt u het nog serieuzer aanpakken? Kies dan voor onze digitale achteruitkijkspiegel. Dit is een dashcam die ook nog eens beelden op kan nemen. We installeren ook toepassingen die u helpen om aan de eisen van het DVS-systeem te voldoen. Zo kunt u ook in het buitenland veilig de weg op.

Camerasysteem vrachtwagen

Schakel ons in en wij maken uw vrachtwagen veiliger met een achteruitrijcamera

Als chauffeurs eenmaal gebruikmaken van een achteruitrijcamera in hun vrachtwagen, willen ze niet meer anders! Door verschillende zichtoplossingen en producten te bieden, zoals camera’s of detectiesystemen, rijden chauffeurs al jarenlang veiliger. Dat is ook precies onze missie! Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op door te bellen naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.