Achteruitrijcamera voor uw vrachtwagen

 

Neem contact op

Met een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen voorkomt u veel problemen op de weg. Een achteruitkijkspiegel met camera zorgt namelijk voor zicht op de dode hoek. Dit is niet alleen fijn voor de chauffeur in kwestie, maar ook voor alle andere wegbestuurders. Vooral bij een vrachtwagen is het ontzettend belangrijk een achteruitrijcamera te hebben, omdat deze meerdere dode hoeken heeft. Een camera van Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht verkleint de kans dat u bijvoorbeeld andere voertuigen of paaltjes over het hoofd ziet.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen laten plaatsen

Het komt bij vrachtwagens vaak voor dat de achteruitkijkspiegel ontbreekt, omdat de tussenwand geen ruit heeft. Een achteruitrijcamera in uw vrachtwagen laten plaatsen is hiervoor dé oplossing. Onze standaard achteruitrijcamera-set bevat een FHD 7 inch monitor en een full HD camera. Ook bieden wij de mogelijkheid van een digitale achteruitkijkspiegel aan. Deze achteruitkijkspiegel met camera neemt beelden op. De specialisten van ons bedrijf kunnen voor u toepassingen installeren die u helpen aan de eisen van een DVS-systeem te voldoen. Zo gaat u ook in het buitenland veilig de weg op.

Vraag hier uw offerte aan

Kies voor uw eigen veiligheid en die van anderen een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera in een vrachtwagen geeft meer overzicht. Een achteruitrijcamera zorgt er namelijk voor dat de dode hoek in uw vrachtwagen meer zichtbaar wordt. Dit draagt bij aan uw eigenveiligheid, maar ook de veiligheid van andere wegbestuurders. Bekijk zeker al onze producten voor zichtoplossingen en kies degene die voor u het meest van toepassing is. Bestel meteen een van onze oplossingen!

Rudozi B.V.