085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

ADAS-systeem voor uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Een goed functionerend ADAS-systeem zoals een camerasysteem komt goed van pas in iedere vrachtwagen. U vraagt zich misschien af: wat is een ADAS-systeem? ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems, ook wel rijhulpsystemen genoemd. Deze hulpmiddelen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker en waarborgen de veiligheid in het verkeer. Dat is ideaal wanneer de chauffeur een vrachtwagen door druk verkeer moet loodsen. We vertellen u graag nog iets meer over wat een ADAS-systeem, bijvoorbeeld in de vorm van een camera, precies is.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Wat is er qua ADAS-systeem mogelijk in uw vrachtwagen?

Het wordt steeds drukker op de weg en ADAS-systemen zoals een ADAS-camerasysteem worden steeds meer ingebouwd in nieuwe voertuigen. Oudere voertuigen beschikken vaak nog niet over handige rijhulpsystemen, maar daar gaan wij verandering in brengen! Voorbeelden van ADAS-systemen die wij plaatsen zijn:

  • Achteruitrijcamera’s
  • Vermoeidheidsherkenning
  • Parkeersensoren
  • Dodehoekcamera’s

Een van onze ervaren medewerkers gaat graag met u in gesprek om de verschillende ADAS-vrachtwagencamera’s en hulpmiddelen met u door te nemen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Dodehoek camera

ADAS-vrachtwagencamera’s en volledige systemen

Wilt u meer laten installeren in uw truck dan alleen een achteruitrijcamera? Bij Rudozi bieden we een ADAS-Detectie Systeem met camera aan, dat de chauffeur waarschuwt wanneer een weggebruiker zich in de dode hoek bevindt. Er worden dan full HD beelden getoond in de cabine, zodat de bestuurder precies ziet waar de andere persoon rijdt. We breiden het ADAS-systeem met camera in uw vrachtwagen eventueel ook nog uit met een extra functie, waardoor de medeweggebruiker wordt gewaarschuwd als het voertuig af gaat slaan. Zo bieden onze ADAS-vrachtwagencamera’s en andere veiligheidssystemen optimale veiligheid bij het manoeuvreren en bij het rijden.

 

Help uw chauffeur veilig de weg op te gaan met ADAS-vrachtwagencamera’s

Sinds 2015 zijn we actief in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer en helpen we bedrijven met onze slimme producten. Lijkt het u ook wel wat om een ADAS-systeem met camera te laten installeren in uw vrachtwagen? Of bent u op zoek naar andere producten dan een ADAS-camerasysteem, zoals dodehoekcamera’s? Neem dan contact met ons op voor advies door te bellen naar 079 889 30 70 of door een e-mail te sturen naar info@rudozi.nl. We vertellen u graag meer over wat een ADAS-systeem in de vorm van een camerasysteem voor u kan betekenen.