ADAS-systeem voor uw vrachtwagen

 

Neem contact op

Een goed functionerend ADAS-systeem komt van pas bij ieder vrachtwagensysteem. U vraagt zich misschien af: wat is een ADAS-systeem? Dit is een van de rijhulpsystemen die het leven van een vrachtwagenchauffeur een stuk eenvoudiger maakt. Een ADAS-detectie system waarborgt ook de veiligheid van het gehele verkeer. Dit is ideaal in situaties wanneer een chauffeur zich door druk verkeer moet loodsen. ADAS is een camerasysteem met een camera als zichtoplossing die ideaal geschikt is voor vrachtwagens. Dit systeem vindt u bij Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat is er qua ADAS-systeem mogelijk in uw vrachtwagen?

De wereld van mobiliteit wordt steeds slimmer, onder andere door een ADAS-systeem in een vrachtwagen. ADAS is een van de rijhulpsystemen voor vrachtwagens, namelijk een camerasysteem met slimme camera. Steeds meer voertuigen beschikken over dit systeem. Wij plaatsen verschillende vrachtwagencamera’s van ADAS, waaronder:

Daarnaast bieden wij ook vermoeidheidsherkenning en parkeersensoren aan. Als u meer wilt weten wat er mogelijk is betreffende het ADAS-systeem voor vrachtwagens, helpt een van onze specialisten u graag aan de juiste informatie.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

ADAS is een camerasysteem met speciale vrachtwagencamera’s

Wij bieden een ADAS-detectie systeem aan. Een camera van ADAS waarschuwt de chauffeur wanneer een weggebruiker zich in de dode hoek bevindt. Er worden beelden getoond via een cabine-waarschuwingssysteem waarop de chauffeur precies ziet waar de andere persoon rijdt. Wat er bij een ADAS-systeem voor een vrachtwagen nog meer mogelijk is, is uitbreiding met een extra functie. De camera van ADAS laat zo zien wanneer een weggebruiker afslaat. Vrachtwagencamera’s van ADAS zijn daarom zeker geen overbodige luxe.

Vraag hier uw offerte aan

Een ADAS-detectie system als bijdrage op de verkeersveiligheid

Een camera van het camerasysteem van ADAS kan de chauffeur waarschuwen in gevaarlijke situaties. De vrachtwagencamera’s van ADAS zijn daardoor een geschikt waarschuwingssysteem om de verkeersveiligheid voor elke wegbestuurder te waarborgen. Wat er bij een ADAS-systeem voor een vrachtwagen allemaal mogelijk is, is bijvoorbeeld ook rijstrookassistentie. Als een vrachtwagen gebruik wil maken van het ADAS-detectie system, dient de bestuurder op de hoogte te zijn van de werking.

Help uw chauffeur veilig de weg op te gaan met vrachtwagencamera’s van ADAS

Wij leveren slimme producten aan voor bedrijven. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is bij een ADAS-systeem voor een vrachtwagen. Wilt u graag van ADAS één camera of meerdere vrachtwagencamera’s aanschaffen? Bij ons vindt u een geheel camerasysteem van ADAS. Heeft u vragen over dit ADAS-detectie system? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Rudozi B.V.