079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

ADAS-systeem voor uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Een goed functionerend ADAS-systeem komt goed van pas wanneer chauffeurs in een vrachtwagen rijden. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems, ook wel rijhulpsystemen genoemd. Deze hulpmiddelen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker en waarborgen de veiligheid in het verkeer. Dat is toch ideaal wanneer de chauffeur een vrachtwagen door druk verkeer moet loodsen?

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Meer veiligheid dankzij ons ADAS-systeem in uw vrachtwagen

Het wordt steeds drukker op de weg en ADAS-systemen worden steeds meer ingebouwd in nieuwe voertuigen. Oudere voertuigen hebben vaak nog geen handige rijhulpsystemen, maar dat gaan wij veranderen! Voorbeelden van ADAS-systemen zijn:

  • Achteruitrijcamera’s
  • Vermoeidheidsherkenning
  • Parkeersensoren
  • Dodehoekcamera’s

Wilt u meer laten installeren dan alleen een achteruitrijcamera? Bij Rudozi bieden we een ADAS-Detectie Systeem dat de chauffeur waarschuwt wanneer een weggebruiker zich in de dode hoek bevindt. Er worden dan full HD beelden getoond in de cabine, zodat de bestuurder precies ziet waar de andere persoon rijdt. We breiden het ADAS-systeem in uw vrachtwagen eventueel ook nog uit met een extra functie waardoor de medeweggebruiker wordt gewaarschuwd als het voertuig af gaat slaan. Veiliger kan bijna niet, toch?

Dodehoek camera

Help uw chauffeur veilig de weg op te gaan

Sinds 2015 zijn we actief in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer en helpen we bedrijven met onze slimme producten. Lijkt het u ook wel wat om een slim ADAS-systeem te laten installeren in uw vrachtwagen? Of bent u op zoek naar andere producten zoals dodehoekcamera’s? Neem dan contact met ons op voor advies door te bellen naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.