079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Een camera installeren in uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Wilt u een camera laten installeren in een vrachtwagen? Dan helpen we u bij Rudozi graag verder. Of het nu gaat om achteruitrijcamera’s of camerasystemen met 360 graden zicht: wij installeren het voor u. Het is ook geen enkel probleem om verouderde camera’s te laten vervangen en we adviseren u met plezier door middel van een zichtplan. Zo weet u zeker dat chauffeurs veilig het verkeer in gaan.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Voorkom ongelukken door een handige camera te laten installeren in uw vrachtwagen

Bij ons laat u eenvoudig verouderde camerasystemen vervangen, zodat u zeker weet dat de bestuurder van de vrachtwagen voldoende zicht heeft op de andere weggebruikers. Met een camera die 360 graden zicht heeft, ziet u de omgeving rondom het voertuig van bovenaf. Zo mist u niets en neemt de kans op ongelukken of schade bij bijvoorbeeld parkeren sterk af. Laat dus snel een camera installeren in uw vrachtwagen!

Dodehoek camera

Heeft u een vrachtwagen? Laat dan een camera installeren

We zijn sinds 2015 actief in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer en bij ons staat u als klant centraal. Dankzij onze toepassingen nemen chauffeurs veiliger en prettiger deel aan het verkeer. Bovendien luisteren we graag naar wat u te vertellen heeft over verkeersveiligheid, zodat we onze projecten hierop kunnen aanpassen. Bel voor meer informatie naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.