Een camera installeren in uw vrachtwagen

 

Neem contact op

Wilt u een camera laten installeren in een vrachtwagen, door een installatiebedrijf dat ervaring heeft met vrachtwagencamera’s? Dan helpen we u bij Rudozi in Hendrik-Ido-Ambacht graag verder. Bij ons staat de klant centraal. Met behulp van onze geavanceerde transportcamera, weet u zeker dat u veilig de weg op kan. Een camera laten installeren laat u over aan onze specialisten. Wij zijn als installatiebedrijf gespecialiseerd in diverse vrachtwagencamera’s, zoals een truckcamera.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Door een camera te laten installeren in uw vrachtwagen voorkomt u ongelukken

Wat voor soort camera u ook wilt laten installeren in uw vrachtwagen, wij staan voor u klaar. Wij adviseren u met plezier door middel van een zichtplan. Wij zijn niet alleen een installatiebedrijf voor een transportcamera of truckcamera, maar ook voor andere vrachtwagencamera’s:

Door uw vrachtwagen te voorzien van deze camera’s, waarborgt u de veiligheid binnen het verkeer. Het zorgt voor overzicht bij de chauffeur, maar ook verkleint het de risico’s op ongevallen met andere weggebruikers. Daarnaast laat u door ons ook verouderde camerasystemen vervangen, zodat u zeker weet dat de bestuurder van de vrachtwagen voldoende zicht heeft op de andere weggebruikers. Laat dus snel een camera, zoals een truckcamera of transportcamera, als waarschuwingssysteem installeren in uw vrachtwagen door ons installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in vrachtwagencamera’s!

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u een vrachtwagen? Laat dan een truckcamera installeren door ons installatiebedrijf

Wilt u een camera, bijvoorbeeld een transportcamera of truckcamera, laten installeren door ons installatiebedrijf? Dat is geen probleem! Als installatiebedrijf hebben wij al vele vrachtwagencamera’s geïnstalleerd. Door middel van onze slimme producten nemen chauffeurs veiliger en prettiger deel aan het verkeer. Zo houden we de verkeersveiligheid op peil. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie naar 079 889 30 70. De experts van ons installatiebedrijf vertellen u graag meer over het laten installeren van een truckcamera of transportcamera.

Rudozi B.V.