085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Een camera installeren in uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Wilt u een camera laten installeren in een vrachtwagen, door een installatiebedrijf dat ervaring heeft met vrachtwagencamera’s? Dan helpen we u bij Rudozi graag verder. We zijn sinds 2015 actief in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer en bij ons staat u als klant centraal. Met de hulp van ons installatiebedrijf in vrachtwagencamera’s en een geavanceerde truckcamera weet u zeker dat chauffeurs veilig het verkeer in gaan.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Voorkom ongelukken door een handige camera te laten installeren in uw vrachtwagen

Of het nu gaat om achteruitrijcamera’s of camerasystemen met 360 graden zicht: wij adviseren u met plezier door middel van een zichtplan en installeren de camera’s voor u. Bij ons laat u tevens verouderde camerasystemen vervangen, zodat u zeker weet dat de bestuurder van de vrachtwagen voldoende zicht heeft op de andere weggebruikers. Met een camera die 360 graden zicht heeft, ziet u de omgeving rondom het voertuig van bovenaf. Zo mist u niets en neemt de kans op ongelukken of schade bij bijvoorbeeld parkeren sterk af. Laat dus snel een camera zoals een truckcamera als waarschuwingssysteem installeren in uw vrachtwagen door ons installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in vrachtwagencamera’s!

Dodehoek camera

Heeft u een vrachtwagen? Laat dan een truckcamera installeren door ons installatiebedrijf

Wilt u een camera laten installeren in uw vrachtwagen? De medewerkers van ons installatiebedrijf hebben door de jaren heen al vele vrachtwagencamera’s mogen installeren en helpen ook u graag verder. Dankzij onze toepassingen nemen chauffeurs veiliger en prettiger deel aan het verkeer. Bovendien luisteren we graag naar wat u te vertellen heeft over verkeersveiligheid, zodat we onze projecten hierop kunnen aanpassen. Bel voor meer informatie naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. De experts van ons installatiebedrijf vertellen u graag meer over het laten installeren van een truckcamera.