085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Camerasysteem vervangen in uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Het is belangrijk om uw camerasysteem te laten vervangen als deze niet meer voldoet, en dan met name bij een vrachtwagen. Omdat vrachtwagens meerdere dode hoeken hebben, is een degelijk camerasysteem essentieel voor de chauffeur om goed overzicht te hebben in het verkeer. Bij Rudozi bieden we cameraoplossingen die geheel zijn afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de chauffeur.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Een camerasysteem vervangen in een vrachtwagen: wij regelen het

Tegenwoordig ziet u bijna overal camerasystemen. De overheid stelt immers steeds strengere eisen omtrent camera’s. Uw bedrijf mag dus zeker niet achterblijven en het is dan ook van groot belang dat uw verouderde camerasysteem in de vrachtwagen tijdig wordt vervangen. Naast vrachtwagencamera’s en dodehoekcamera’s hebben we ook een ADAS-detectiesysteem. Dit detectiesysteem zorgt ervoor dat bestuurders door middel van full HD-beelden worden gewezen op medeweggebruikers die zich in de dode hoek bevinden. Wilt u nog een stapje verder gaan? We breiden het detectiesysteem dan verder voor u uit met een functie waardoor de medeweggebruiker wordt gewaarschuwd wanneer het voertuig af gaat slaan. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en kijken wat bij uw bedrijf past. Zo loopt u minder risico op schade en voorkomt u ernstige ongelukken. Veiligheid voorop!

Camerasysteem vrachtwagen

Informeer naar onze diensten

Sinds 2015 hebben we zichtoplossingen bedacht voor verschillende bedrijven en instellingen. Zo hebben we met succes voor de brandweer Utrecht een achteruitrijcamera geïnstalleerd. Wilt u het camerasysteem laten vervangen in uw vrachtwagen en is uw bedrijf gesitueerd vlak bij Bleiswijk in de gemeente Zoetermeer? Bel dan naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.