Camerasysteem vervangen in uw vrachtwagen

 

Neem contact op

Het is belangrijk om uw camerasysteem te laten vervangen bij uw vrachtwagen als deze niet meer voldoet. Omdat vrachtwagens meerdere dode hoeken hebben, is een degelijk camerasysteem essentieel voor de chauffeur om goed overzicht te hebben in het verkeer. Bij Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht bieden we cameraoplossingen aan die geheel zijn afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de chauffeur.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Een camerasysteem vervangen in een vrachtwagen voor goed overzicht

Tegenwoordig ziet u bijna overal camerasystemen. De overheid stelt immers steeds strengere eisen omtrent camera’s. Uw bedrijf mag dus zeker niet achterblijven en het is dan ook van groot belang dat uw verouderde camerasysteem in de vrachtwagen tijdig wordt vervangen. Wij bieden voor vrachtwagens verschillende mogelijkheden aan, zoals:

Ook vindt u binnen ons assortiment een ADAS-detectiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat bestuurders door middel van full HD-beelden worden gewezen op medeweggebruikers die zich in de dode hoek bevinden. Het is ook mogelijk dit systeem uit te breiden met een functie waardoor medeweggebruikers worden gewaarschuwd wanneer een overtuig afslaat. Zo loopt u minder risico op schade en voorkomt u ernstige ongelukken. Veiligheid staat voorop!

Vraag hier uw offerte aan

Informeer naar onze diensten betreft vervanging van camera’s

Sinds 2015 hebben we zichtoplossingen bedacht voor verschillende bedrijven en instellingen. Wilt u het camerasysteem laten vervangen in uw vrachtwagen? Dan doen wij dit natuurlijk graag voor u. Ontdek meer over onze diensten of schakel ons meteen in voor de vervanging van de camera in uw vrachtwagen.

Rudozi B.V.