079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Dodehoekcamera voor de vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Onze dodehoekcamera voor in de vrachtwagen vergroot de verkeersveiligheid aanzienlijk. Elke vrachtwagen heeft meerdere dode hoeken die het zicht beperken, waardoor ongevallen kunnen ontstaan met een ernstige afloop. Bij Rudozi begrijpen we als geen ander dat u wil voorkomen dat chauffeurs in gevaarlijke situaties terechtkomen. Het gebruik van onze dodehoekcamera voor vrachtwagens helpt hier aanzienlijk bij!

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Vergroot het zicht met onze dodehoekcamera in uw vrachtwagen

Jaarlijks vallen er meerdere doden door een dodehoekongeval. Veel van dit soort ongevallen zijn gelukkig te voorkomen door een dodehoekcamera te installeren in vrachtwagens. Met onze camera brengt u de dode hoek perfect in beeld, zodat chauffeurs niets meer over het hoofd zien. Zo vergroten we de verkeersveiligheid voor zowel de chauffeurs als voor het overige verkeer. Naast dodehoekcamera’s hebben wij ook achteruitrijcamera’s. Voor optimaal zicht kiest u voor een camera met 360 graden zicht.

Dodehoek camera

Kiest u voor veiligheid? Neem dan contact met ons op

In Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, voeren we bij Rudozi al jaren projecten uit voor bedrijven. Vindt u verkeersveiligheid belangrijk voor uw bedrijf en wilt u dat chauffeurs voldoende zicht hebben onderweg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. Ons team denkt met u mee en biedt oplossingen op maat!