085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Dodehoekcamera voor de vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Onze dodehoekcamera voor in de vrachtwagen vergroot de verkeersveiligheid aanzienlijk. Elke vrachtwagen heeft meerdere dode hoeken die het zicht van de chauffeur beperken. Hierdoor kunnen ongevallen ontstaan, met een ernstige afloop. Bij Rudozi begrijpen we als geen ander dat u wilt voorkomen dat chauffeurs in gevaarlijke situaties terechtkomen. Het gebruik van onze dodehoekcamera als waarschuwingssysteem in de vrachtwagen helpt, om iedere dode hoek in beeld te brengen.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Vergroot het zicht met onze dodehoekcamera in uw vrachtwagen

Jaarlijks vallen er in Nederland meerdere doden door dodehoekongevallen. Veel van dit soort ongevallen zijn gelukkig te voorkomen door in iedere vrachtwagen een veiligheidssysteem zoals een dodehoekcamera te installeren. De chauffeur ziet de beelden van deze camera op een scherm. Met een waarschuwingssysteem in de vorm van een dodehoekcamera brengt u iedere dode hoek perfect in beeld, zodat chauffeurs niets meer over het hoofd zien en veilig kunnen manoeuvreren en rijden.

Dodehoek camera

Dodehoekdetector

Een dodehoekdetector is eveneens een waarschuwingssysteem voor de dode hoek. Dit systeem detecteert of er zich een voertuig of persoon in de dode hoek bevindt, en waarschuwt vervolgens de chauffeur. Met een dodehoekcamera of dodehoekdetector in iedere vrachtwagen vergroten we de verkeersveiligheid voor zowel de chauffeurs als voor het overige verkeer. Naast een waarschuwingssysteem voor de dode hoek bieden wij ook achteruitrijcamera’s aan. Voor optimaal zicht kiest u voor een camera met 360 graden zicht.

 

Kiest u voor een dodehoekdetector? Neem dan contact met ons op

In Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, voeren we bij Rudozi al jaren projecten uit voor bedrijven. Vindt u verkeersveiligheid belangrijk voor uw bedrijf en wilt u dat chauffeurs met behulp van een dodehoekdetector- of camera voldoende zicht hebben onderweg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. Ons team denkt met u mee en biedt oplossingen op maat, bijvoorbeeld voor een waarschuwingssysteem voor de dode hoek.