Dodehoekcamera voor een vrachtwagen

 

Neem contact op

Onze dodehoekcamera is een waarschuwingssysteem voor in de vrachtwagen en vergroot de verkeersveiligheid aanzienlijk. Elke vrachtwagen heeft meerdere dode hoeken die het zicht van de chauffeur beperken. Hierdoor kunnen ongevallen ontstaan, met een ernstige afloop. Bij Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht begrijpen we als geen ander dat u wilt voorkomen dat chauffeurs in gevaarlijke situaties terechtkomen. Het gebruik van onze dodehoekcamera als waarschuwingssysteem in de vrachtwagen helpt om iedere dode hoek in beeld te brengen. Kies daarom voor deze manier van detectie om de dode hoek te kunnen zien en zo veilig uw transport te kunnen  vervoeren.

 

Met onze dodehoekcamera als waarschuwingssysteem voor uw vrachtwagen vergroot u het zicht

Jaarlijks vallen er in Nederland meerdere doden door dodehoekongevallen. Door een dodehoekcamera in uw vrachtwagen als veiligheidssysteem te installeren, worden veel van deze ongevallen gelukkig voorkomen. De chauffeur ziet de beelden van de camera op het scherm. Met een camera als detectie voor een dode hoek, zien chauffeurs nies meer over het hoofd en kunnen ze veilig manoeuvreren en hun transport vervoeren. Kies daarom voor een dodehoekdetector voor een altijd veilige rit met uw vrachtwagen. Ook verkleint u met een dodehoekcamera als waarschuwingssysteem voor uw vrachtwagen de kans op ongevallen op de weg.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Een dodehoekdetector garandeert veilige situaties

Een dodehoekdetector is eveneens een waarschuwingssysteem voor de dode hoek. Dit systeem detecteert of er zich een voertuig of persoon in de dode hoek bevindt, en waarschuwt vervolgens de chauffeur. Met een dodehoekcamera of dodehoekdetector in iedere vrachtwagen vergroten we de verkeersveiligheid voor zowel de chauffeurs als voor het overige verkeer. Het is daarom verstandig om deze camera te laten installeren door een van onze specialisten. Naast dat wij detectie aanbieden voor de dode hoek, bieden wij ook andere mogelijkheden aan zodat u uw transport veilig kunt vervoeren. Zo vindt u bij ons ook camera’s met 360 graden zicht.

Vraag hier uw offerte aan

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dodehoekdetector

Bij Rudozi voeren wij al jaren verschillende diensten uit voor bedrijven. Wilt u met behulp van een dodehoekdetector of camera voldoende zicht hebben onderweg en zo de verkeersveiligheid bij uw vrachtwagen optimaliseren? Kies dan voor een camera als detectie voor de dode hoek en zorg dat uw transport veilig op uw bestemming aankomt. Voor meer informatie over een dodehoekcamera als waarschuwingssysteem in de vrachtwagen, neemt u eenvoudig contact met ons team op.

Rudozi B.V.