DVS-systeem

 

Neem contact op

De overheid stelt steeds vaker eisen aan verkeersveiligheid en het DVS-systeem (wat staat voor Direct Vision Standard).Het DVS-detectiesysteem is door de overheid in Londen ingevoerd om het aantal ongelukken terug te dringen. Als u in Londen wilt rijden, is het verplicht om voor alle voertuigen boven de twaalf ton een veiligheidsvergunning aan te vragen. De specialisten van Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht kunnen de installatie van het DVS-Londen systeem mogelijk maken.

Zo werkt het DVS-systeem in Londen

Het DVS-systeem in Londen werkt met een sterrensysteem. Hoe meer zicht bestuurders vanuit hun cabine hebben, hoe meer punten zij krijgen. De sterren worden toegekend door de fabrikant van de vrachtwagens. Als uw voertuig niet voldoet aan de eisen, mag u niet in Londen rijden. Deze problemen met het DVS-detectiesysteem wilt u natuurlijk voorkomen! Wij helpen u met de installatie van camera’s om te voldoen aan de eisen voor het DVS-systeem in Londen.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Voldoe aan de eisen van een DVS-Londen systeem

Zodra uw voertuig één ster heeft, kunt u de vergunning aanvragen voor uw DVS-Londen systeem. Het is dan wel belangrijk dat het voertuig aan bepaalde zaken voldoet. Zo moet er een sensorsysteem worden geïnstalleerd dat kwetsbare weggebruikers waarschuwt voor gevaren rond het voertuig. Hiervoor installeren wij ons ADAS-systeem. Dit systeem wijst de chauffeur op weggebruikers in de dode hoek en waarschuwt andere weggebruikers wanneer het voertuig af gaat slaan. Ook is het voor het DVS-detectiesysteem belangrijk dat het voertuig beschikt over een volledig operationeel camerasysteem. Wij installeren verschillende soorten camera’s, bijvoorbeeld een camera zonder kabels. Zo voldoet u na de installatie van onze systemen zonder twijfel aan de eisen van het DVS-Londen systeem.

Vraag hier uw offerte aan

Schakel ons in voor de installatie van een DVS-systeem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt om aan de eisen van het DVS-systeem te voldoen? Bij Rudozi zorgen we graag voor de installatie van een DVS-Londen systeem. Onze producten zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en verbeteren het zicht op de weg aanzienlijk. Neem voor meer informatie over het DVS-detectiesysteem contact met ons op door te bellen naar 079 889 30 70.

Rudozi B.V.