079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

DVS-systeem

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

De overheid stelt steeds vaker eisen aan verkeersveiligheid en het DVS-systeem (wat staat voor Direct Vision Standard) is hier een voorbeeld van. Het systeem is door de overheid in Londen ingevoerd om het aantal ongelukken terug te dringen. Als u in Londen wilt rijden, is het verplicht om voor alle voertuigen boven de twaalf ton een veiligheidsvergunning aan te vragen. Dit gaat als volgt. Het DVS-systeem werkt met een sterrensysteem. Hoe meer zicht bestuurders vanuit hun cabine hebben, hoe meer punten zij krijgen. De sterren worden toegekend door de fabrikant van de vrachtwagens. Als uw voertuig niet voldoet aan de eisen, mag u niet in Londen rijden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Wilt u voldoen aan de eisen van het DVS-systeem? Wij helpen u

Zodra uw voertuig één ster heeft, kunt u de DVS-vergunning aanvragen. Het is dan wel belangrijk dat het voertuig aan bepaalde zaken voldoet. Zo moet er een sensorsysteem worden geïnstalleerd dat kwetsbare weggebruikers waarschuwt voor gevaren rond het voertuig. Hiervoor installeren wij ons ADAS-systeem. Dit systeem wijst de chauffeur op weggebruikers in de dode hoek en waarschuwt andere weggebruikers wanneer het voertuig af gaat slaan. Ook is het belangrijk dat het voertuig beschikt over een volledig operationeel camerasysteem. Wij installeren verschillende soorten vrachtwagencamera’s en we kunnen dit eventueel ook draadloos doen. Zo voldoet u zonder twijfel aan de eisen van het DVS-systeem.

Schakel ons in voor de installatie van hoogwaardige camerasystemen

Bent u op zoek naar camerasystemen die u helpen om aan de eisen van het DVS-systeem te voldoen? Bij Rudozi in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, adviseren en installeren we meerdere soorten vrachtwagencamera’s. Onze producten zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en verbeteren het zicht op de weg aanzienlijk. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 079 889 30 70. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rudozi.nl.