Services

Rudozi

Services

Advies

Natuurlijk is het verleidelijk om een camera systeem via een webshop of een dealer aan te schaffen, maar heeft u dan zekerheid dat die uitvoering uw zichtprobleem oplost? Voordat wij een bepaalde oplossing aanbieden kijkt Rudozi eerst naar het werkproces van de chauffeur. Soms kan het aanpassen van een bestaand hulpmiddel al bijdragen aan het terugdringen van schade. Wist u bijvoorbeeld dat een GPS systeem dat niet up to date is, al problemen kan opleveren? 

Wilt u  meer weten? Bel naar 079-8893070 of stuur een mail naar info@rudozi.nl

Persoonlijk contact.

Veiligheid is te belangrijk om via het internet te regelen. Wij kiezen voor persoonlijk contact. We ondersteunen de dealer als een klant ook camera's op het voertuig wil zodat de gewenste oplossing bij aflevering in het voertuig is gemonteerd. Daarna brengen we altijd een bezoek om bestuurders of andere betrokkenen uitleg te geven of indien nodig een en ander aan te passen.

Wilt u meer weten? Bel naar 079-8893070 of stuur een mail naar info@rudozi.nl

Nazorg

Ook camera techniek kan defect raken. Om de overlast tot een minimum te beperken leveren wij “service aan huis”. Bij het maken van de afspraak proberen we rekening te houden met uw werkproces. We voeren onderhoud en service zoveel mogelijk uit wanneer het voertuig niet wordt gebruikt. Bij ons kunt u ook op zaterdag een afspraak maken.

Wilt u meer weten? Bel naar 079-8993070 of stuur een mail naar info@rudozi.nl

Natuurlijk is onze focus gericht op het verlagen van het risico op schade en het verbeteren van de verkeersveiligheid. Maar camera’s helpen ook bij het verbeteren van de efficiëntie. Spiegels hebben altijd een beperking. Een ervaren chauffeur kent de grenzen van zijn voertuig, maar hoe goed hij ook is, een deel van zijn beslissingen blijft gebaseerd op inschatting. Hierbij zal hij altijd een veilige marge aanhouden. Dat kan betekenen dat hij soms besluit dat er te weinig ruimte is. Soms betekend dit dat de levering handmatig over een grote afstand moet worden verplaats, of soms besluit hij om het via een andere route te proberen en een stuk om te rijden. Met een 360° single view bird eye systeem ziet de chauffeur precies hoeveel ruimte hij heeft. Dat scheelt tijd.

Vragen over onze systemen?
079-8893070
Wij helpen u verder