085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Veiligheidssystemen voor de vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in veiligheidssystemen voor de vrachtwagen, kunt u terecht bij Rudozi uit Bleiswijk, in de gemeente Zoetermeer. Wij bieden uiteenlopende opties waarmee de veiligheid en het overzicht tijdens het rijden in een vrachtwagen aanzienlijk vergroot worden.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Voor veiligheidssystemen voor uw vrachtwagen rekent u op ons

Tijdens het rijden in een vrachtwagen heeft men niet altijd optimaal overzicht, althans, wanneer er geen veiligheidssystemen aanwezig zijn. Voor de veiligheid van de chauffeur en vooral voor de veiligheid van de medeweggebruikers is het daarom van groot belang, dat er in ieder geval een waarschuwingssysteem in de vrachtwagen geïnstalleerd is. Denk bijvoorbeeld aan een digitale achteruitkijkspiegel, waar een camera in verwerkt is. Dankzij onze veiligheidssystemen zoals camera’s kunnen chauffeurs op een veilige wijze manoeuvreren en rijden, terwijl zij continu het overzicht van de situatie rondom de vrachtwagen behouden. Ons team vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Dodehoek camera

Stel uw vragen aan een van onze specialisten

Heeft u interesse in onze veiligheidssystemen voor de vrachtwagen? Dan horen wij dat graag! Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze voltooide projecten, neemt u eveneens contact met ons op. Bel gerust naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.