Veiligheidssystemen voor de vrachtwagen

 

Neem contact op

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in veiligheidssystemen voor de vrachtwagen, kunt u terecht bij Rudozi uit Bleiswijk, in de gemeente Zoetermeer. Wij bieden uiteenlopende opties waarmee de veiligheid en het overzicht tijdens het rijden in een vrachtwagen aanzienlijk vergroot worden.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Voor veiligheidssystemen voor uw vrachtwagen rekent u op ons

Tijdens het rijden in een vrachtwagen heeft men niet altijd optimaal overzicht, althans, wanneer er geen veiligheidssystemen aanwezig zijn. Het installeren van een waarschuwingssysteem is van groot belang voor de veiligheid van de chauffeur en van de medeweggebruikers. Denk bijvoorbeeld aan een digitale achteruitkijkspiegel, waar een camera in verwerkt is. Dankzij onze veiligheidssystemen, zoals camera’s, kunnen chauffeurs op een veilige wijze manoeuvreren en rijden, terwijl zij continu het overzicht van de situatie rondom de vrachtwagen behouden. Daarom is het aanschaffen van een van onze volledige veiligheidssystemen een uitstekend idee.

Vraag hier uw offerte aan

Stel uw vragen aan een van onze specialisten

Heeft u interesse in onze veiligheidssystemen voor de vrachtwagen om de veiligheid te blijven waarborgen? Dan horen wij dat graag van u! Wanneer u vragen heeft over onze systemen of meer wilt weten over onze diensten neemt u eveneens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Rudozi B.V.