085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Een vrachtwagencamera die draadloos is

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Bent u op zoek naar een camerasysteem met een vrachtwagencamera of een trailercamera die compleet draadloos geplaatst kan worden? Het ervaren team van Rudozi in Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, installeert graag een draadloos camerasysteem in uw vrachtwagens. Ons doel is om voor elke situatie een hoogwaardige zichtoplossing te ontwikkelen, leveren en installeren. Zo zorgen we samen voor meer veiligheid, efficiëntie en rijgemak, bijvoorbeeld met een draadloos camerasysteem voor extra overzicht bij een grote vracht.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Laat een vrachtwagencamera die volledig draadloos is plaatsen door een specialist

Sinds 2015 timmeren wij aan de weg om voor u als klant de beste zichtoplossingen te bieden. Zo hebben we tijdens een project van Van Duuren Verhuizen BV geholpen door een draadloze zender en ontvanger met een 7 inch monitor in te bouwen. We bieden een totaalpakket van 360 graden cameraoplossingen en we kijken hierbij altijd naar de behoefte van de klant. We horen daarom graag wat uw specifieke wensen zijn op het gebied van camerasystemen, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Dodehoek camera

Draadloos camerasysteem voor vrachtwagens met grote vracht

U bent bij ons zonder twijfel op de goede plek als u bijvoorbeeld een digitale achteruitkijkspiegel of een ander soort camera of camerasysteem draadloos wilt laten installeren in vrachtwagens die grote vracht vervoeren. We begrijpen dat het praktischer is om een vrachtwagencamera of een trailercamera draadloos te laten plaatsen. Dit scheelt namelijk tijd, omdat de chauffeur voor vertrek geen extra kabels hoeft aan te sluiten. Zo gaat de chauffeur sneller én veiliger op pad. Een draadloos camerasysteem is vooral voor vrachtwagens die grote vracht vervoeren van groot belang om het overzicht in het verkeer te bewaren, en veilig te kunnen manoeuvreren en rijden.

 

Laat snel een vrachtwagencamera draadloos door ons installeren

Bent u geïnteresseerd de cameratoepassingen van ons montagebedrijf, zoals een vrachtwagencamera of trailercamera die draadloos geplaatst kan worden? Dan gaan wij graag met u in gesprek! Bel gerust naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een camerasysteem met een vrachtwagencamera of trailercamera draadloos te laten plaatsen, bijvoorbeeld in uw vrachtwagens die grote vracht vervoeren.