Een vrachtwagencamera die draadloos is

 

Neem contact op

Bent u op zoek naar een camerasysteem met een vrachtwagencamera of een trailercamera die compleet draadloos geplaatst kan worden? Het ervaren team van Rudozi in Hendrik-Ido-Ambacht installeert graag een draadloos camerasysteem in uw vrachtwagens. Ons doel is om voor elke situatie een hoogwaardige zichtoplossing te ontwikkelen, leveren en installeren. Zo zorgen we samen voor meer veiligheid, efficiëntie en rijgemak, bijvoorbeeld met een draadloos camerasysteem voor extra overzicht bij een grote vracht.

Laat een vrachtwagencamera die volledig draadloos is, plaatsen door een specialist

Wij timmeren aan de weg om voor u als klant de beste zichtoplossingen aan te bieden. Zo bieden wij onder andere een totaalpakket van 360 graden cameraoplossingen aan, waarbij we altijd kijken naar de behoefte van de klant. Dit maakt ons geschikt om voor u een draadloos camerasysteem met vrachtwagencamera te installeren bij al uw vrachtwagens voor grote vacht. Wij bieden verschillende camera’s aan die draadloos zijn, zoals een trailercamera.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Een draadloos camerasysteem voor vrachtwagens met grote vracht

Bij ons bent u op de goede plek als u een draadloos camerasysteem wilt laten installeren in vrachtwagens die grote vracht vervoeren. Wij begrijpen als specialist op dit gebied namelijk dat het praktischer is om een vrachtwagencamera of trailercamera draadloos te laten plaatsen. Door deze camera te installeren wint u tijd. Voor vertrek hoeven er namelijk geen extra kabels te worden aangesloten. Zo gaat de chauffeur sneller én veiliger de weg op. Een draadloos camerasysteem is vooral voor vrachtwagens die grote vracht vervoeren van groot belang om het overzicht in het verkeer te bewaren en veilig te kunnen manoeuvreren en rijden.

Vraag hier uw offerte aan

Laat snel een vrachtwagencamera draadloos door ons installeren

Bent u geïnteresseerd de cameratoepassingen van ons montagebedrijf voor camera’s, zoals een vrachtwagencamera of trailercamera die draadloos geplaatst kan worden? Dan gaan wij graag met u in gesprek! Neem hiervoor contact op met ons team. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een camerasysteem met een vrachtwagencamera of trailercamera draadloos te laten plaatsen, bijvoorbeeld in uw vrachtwagens die grote vracht vervoeren.

Rudozi B.V.