079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Een vrachtwagencamera die draadloos is

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Bent u op zoek naar een vrachtwagencamera die compleet draadloos geplaatst kan worden? Bij Rudozi installeren we allerlei soorten camera’s. Ons doel is om voor elke situatie een hoogwaardige zichtoplossing te ontwikkelen, leveren en installeren voor meer veiligheid, efficiëntie en rijgemak.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Laat een vrachtwagencamera die volledig draadloos is plaatsen door een specialist

U bent bij ons zeker op de goede plek als u bijvoorbeeld een digitale achteruitkijkspiegel of een ander soort camera draadloos wilt laten installeren in een vrachtwagen. We begrijpen dat het praktischer is om een vrachtwagencamera draadloos te laten plaatsen. Dit scheelt namelijk tijd, omdat de chauffeur geen extra kabels hoeft aan te sluiten. Zo gaat de chauffeur sneller én veiliger op pad.

Dodehoek camera

Laat snel een vrachtwagencamera draadloos door ons installeren

Sinds 2015 timmeren wij aan de weg om voor u als klant de beste zichtoplossingen te bieden. Zo hebben we tijdens een project Van Duuren Verhuizen BV geholpen door een draadloze zender en ontvanger met een 7 inch monitor in te bouwen. We bieden een totaalpakket van 360 graden cameraoplossingen en we kijken hierbij altijd naar de behoefte van de klant. Bent u geïnteresseerd in onze cameratoepassingen? Bel dan naar nummer 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.