Waarom Rudozi?

Limiting the risk of damage

Waarom Rudozi?

Rudozi (RUimte DOor ZIcht) ontwikkelt, levert en installeert camerasystemen die zijn afgestemd op uw behoefte aan overzicht. Wij bieden geen “one fits all” oplossing, maar stemmen deze zoveel mogelijk af op wat de chauffeur tijdens het manoeuvreren wil “zien”.

Overzicht is van een aantal zaken afhankelijk, type, werkgebied en bezetting spelen bijvoorbeeld een rol. Wij stellen een zichtplan op waarbij we alle situaties waar gemanoeuvreerd wordt voor u in kaart brengen. 

40% van alle schade is het gevolg van manoeuvreerfouten. Soms is het een bloembak, of paaltje, soms is de schade aanzienlijk en in een enkel geval is er zelfs letsel.

Met het 270° en 360° Birdview rondomzicht camera systeem wordt de kans een stuk kleiner wordt dat u iets tijdens het manoeuvreren over het hoofd ziet.

 Wilt u meer weten? neem dan contact op. We zijn u graag van dienst.

Wij kunnen de verschillende camera oplossingen voor u demonstreren. Wilt u weten of het 270° of 360° birdview camera systeem iets voor u is? maak dan een afspraak.

Steeds meer eigenaren van een camper weten ons te vinden. Dit zijn stuk voor stuk leuke projecten omdat iedere camperaar specifieke eisen heeft en als we eraan kunnen voldoen dan doen we dat.

Iemand vroeg of het mogelijk was om zijn Winnebago precies op het juiste punt boven de vuilwater put te laten stoppen. Iedere Birdview afbeelding is een weergave van de bovenzijde van uw camper. Aan de Winnebago voegden we een markering toe. Daarmee komt het afvoer punt precies boven de put te staan. 

Rudozi

Limiting the risk of damage

Hoeveel van de schades zijn het gevolg van problemen tijdens het manoeuvreren?

Wanneer dit het geval is, dan kan een 360° single view birdview systeem goede ondersteuning bieden. Het stelt de chauffeur in staat om alle zijden van zijn voertuig in een beeld te overzien. Hierdoor weet hij precies of-, en hoeveel ruimte hij nog heeft

Zijn er chauffeurs die tijdens het manoeuvreren verschillend presteren?

Het vermogen om situaties in te schatten zijn voor ieder individu verschillend. U streeft naar een optimaal en gelijkwaardig prestatie niveau. Om dit te bereiken hebben sommige chauffeurs een hulpmiddel nodig. Meer overzicht maakt daarbij een groot verschil. Rudozi houd echter altijd rekening met bestuurders die zonder hulpmiddel goed presteren. Op deze wijze blijven mensen gemotiveerd.

Meer overzicht, minder schade

Slechts een deel van de jaarlijkse schade zijn vind zijn oorsprong in een verkeerssituatie, maar is voor overgrote deel het gevolg van onvoorziene situaties tijdens het manoeuvreren. Ze ontstaan tijdens het veranderen van richting of tijdens het achteruit rijden. Bij veel manoeuvreer schade is geen andere partij betrokken. Rondom zicht biedt de bestuurder de ondersteuning waarmee dit risico een stuk kleiner wordt.

Sending your message...

succes

error

Rudozi is niet alleen leverancier, maar wij ontwikkelen samen met de klant het systeem dat hij nodig heeft. Het is ons er alles aan gelegen dat de oplossing aansluit op de behoefte aan zicht. Wij kunnen de beelden van het 360° birdview afstemmen op wat de chauffeur wil zien.

Vragen over onze systemen?
079-8893070
Wij helpen u verder