085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Wat wij doen

Advies:

Rudozi adviseert d.m.v. een zichtplan. 
 
Wanneer de techniek goed aansluit bij de werkomstandigheden, heeft dat een positief effect op de prestatie en het risico op schade.

Oplossing:

Rudozi realiseert de installatie van het camerasysteem 360° Birdview, afgestemd op de techniek en de werkomstandigheden.

Rudozi geeft met één blik overzicht!

Rudozi zoekt voor haar klanten camera oplossingen die de veiligheid, efficiëntie en gemak stimuleren.
 
Rudozi bied een totaalpakket in 360° camera oplossingen. 
Deze zijn afgestemd op de behoefte van de chauffeur. 
 
Met 360° Birdview heeft de chauffeur meer controle over situaties waar hij tijdens het manoeuvreren mee te maken krijgt. 
Veelgestelde vragen:

ONDANKS EEN ACHTERUITRIJCAMERA HEBBEN WE TOCH VAAK SCHADE AAN DE ACHTERKANT.

Veel achteruitrijcamera’s tonen geen proportioneel beeld, dus is het moeilijk om afstand in te schatten. Het achterzicht van ons rondomzicht systeem is wel proportioneel opgebouwd (zie het filmpje). De schaalverdeling is afgestemd op de breedte van het voertuig en volgt de kromming van het camera beeld. Hierdoor is hij bruikbaar als geleiding. Het Birdviewbeeld laat zien hoeveel ruimte er is rond het voertuig. Hierdoor wordt achteruitrijden veiliger en prettiger.

TIJDENS HET LOSSEN WORDEN ER SOMS GOEDEREN UIT DE WAGEN GESTOLEN.

Het is bekend dat criminelen dit moment kiezen om snel hun slag te slaan. Een camera in de vrachtruimte werkt niet alleen ontmoedigend, maar verschaft wanneer de beelden worden opgenomen ook bewijs over de identiteit van de dader.

WE KRIJGEN REGELMATIG CLAIMS, WAARVAN WE VERMOEDEN DAT ZE NIET TERECHT ZIJN.

Veel transport bedrijven kampen met dit probleem. Vaak is het niet te bewijzen (omdat de wagen op die locatie is geweest), het kost u enorm veel tijd en levert een hoop frustratie op. Soms heeft u geen andere keus dan te betalen. Voor de chauffeur is het nog veel erger. Want hij zat op dat moment achter het stuur. Er zijn verhalen over chauffeurs die hier naderhand ziek van zijn geworden. Investeer in een recorder (DVR). Het schrikt mensen met slechte bedoelingen af en bespaart u heel erg veel tijd en frustratie, maar wellicht het belangrijkste argument is u chauffeur. Nu wordt zichtbaar hoe goed hij zijn werk eigenlijk doet