ONZE OPLOSSINGEN

ONZE WERKWIJZE

Neem contact op

VEELGESTELDE VRAGEN:

Ondanks een achteruitkijkcamera hebben we toch vaak schade aan de achterkant.

Veel achteruitrijcamera’s tonen geen proportioneel beeld, dus is het moeilijk om afstand in te schatten. Het achterzicht van ons rondomzicht systeem is wel proportioneel opgebouwd (zie het filmpje). De schaalverdeling is afgestemd op de breedte van het voertuig en volgt de kromming van het camera beeld. Hierdoor is hij bruikbaar als geleiding. Het Birdviewbeeld laat zien hoeveel ruimte er is rond het voertuig. Hierdoor wordt achteruitrijden veiliger en prettiger.

Tijdens het lossen worden er soms goederen uit de wagen gestolen.

Het is bekend dat criminelen dit moment kiezen om snel hun slag te slaan. Een camera in de vrachtruimte werkt niet alleen ontmoedigend, maar verschaft wanneer de beelden worden opgenomen ook bewijs over de identiteit van de dader.

We krijgen regelmatig claims, waarvan we vermoeden dat ze niet terecht zijn.

Veel transport bedrijven kampen met dit probleem. Vaak is het niet te bewijzen (omdat de wagen op die locatie is geweest), het kost u enorm veel tijd en levert een hoop frustratie op. Soms heeft u geen andere keus dan te betalen. Voor de chauffeur is het nog veel erger. Want hij zat op dat moment achter het stuur. Er zijn verhalen over chauffeurs die hier naderhand ziek van zijn geworden. Investeer in een recorder (DVR). Het schrikt mensen met slechte bedoelingen af en bespaart u heel erg veel tijd en frustratie, maar wellicht het belangrijkste argument is u chauffeur. Nu wordt zichtbaar hoe goed hij zijn werk eigenlijk doet.

Contact Info

Energieweg 7

3343 LE

Hendrik-Ido-Ambacht

Contact Formulier

Contact Formulier Bij vragen, neem contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk terug reageren!

"*" geeft vereiste velden aan

Rudozi B.V.