ONZE OPLOSSINGEN

ONZE WERKWIJZE

Neem contact op

ADAS DETECTIE SYSTEEM

Het ADAS systeem zorgt ervoor dat de bestuurder gewezen wordt op medeweggebruikers die zich in de dodehoek bevinden.

Wanneer er een medeweggebruiker aanwezig is, worden er in de cabine full HD beelden getoond. Zo ziet de bestuurder van het voertuig, waar de andere persoon zich bevind.

Naast een waarschuwing in de cabine, kan het systeem zo worden uitgebreid dat ook de medeweggebruiker gewaarschuwd wordt wanneer het voertuig af gaat slaan.

360° BVS SYSTEEM

Dit camerasysteem geeft de omgeving rondom het voertuig van bovenaf weer op de 7 inch. Monitor in de cabine. Door dit complete overzicht zijn er geen dode hoeken en neemt de kans op schades bij parkeren flink af.

Vraag hier uw offerte aan

verborgen-afbeelding

Bij personenauto’s is het heel normaal, een achteruitkijkspiegel. In bestelauto’s ontbreekt deze vaak omdat de tussenwand geen ruit meer heeft.

Rudozi levert daarom een digitale uitvoering. Deze oogt als een spiegel en geeft hetzelfde beeld. In werkelijkheid is het een Dash-Cam met de mogelijkheid om de beelden op te nemen. Zo kunnen incidenten worden vastgelegd en teruggekeken.

Met deze techniek overziet de chauffeur de omgeving waardoor de kans op onverwachte situaties worden verkleint.

FRONT = REAR CAMERA

Deze complete set geeft de omgeving van de achter en zijzijde weer op een 7 inch. Monitor. Deze set bevat een achteruitrij camera & een dode hoek camera. Door deze camera’s verbeterd de chauffeur zijn zicht en wordt de kans op schades en/of ongelukken aanzienlijk kleiner.

Neem contact op

77GHZ RADAR DETECTIE SYSTEEM

Het 77GHz Radar Detectie systeem biedt een oplossing voor achteruitrij sensoren die in sommige transportvoertuigen niet kunnen worden toegepast (bijvoorbeeld door vervuiling, omgevingscondities).

Dit systeem is ook in een omgeving met vuil en stof betrouwbaar en kan worden ingebouwd op voertuigen meet bewegende onderdelen (bijv. een kipper).

De horizontale en verticale detectiehoek wordt geïnstalleerd middels een APP en kan om die reden volledig volgens uw eisen worden afgesteld.

STANDAARD ACHTERUITRIJ CAMERA

Dit camerasysteem geeft de omgeving rondom het voertuig van bovenaf weer op de 7 inch. Monitor in de cabine. Door dit complete overzicht zijn er geen dode hoeken en neemt de kans op schades bij parkeren flink af.

Rudozi B.V.