Montagebedrijf voor een transportcamera

 

Neem contact op

Zoekt u een montagebedrijf om een transportcamera te laten installeren? Dan helpt het ervaren team van Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht u graag verder. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden aan als het gaat om camera’s voor de trucks. Ons bedrijf bespreekt graag de mogelijkheden met u.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Wij zijn hét montagebedrijf als u een transportcamera wilt laten plaatsen

Wanneer u een transportcamera wilt laten plaatsen door ons montagebedrijf, is het eerst van belang om te weten wat voor camera u wilt aanschaffen. Een van de belangrijkste camera’s, is de dodehoekcamera. Hiermee kan de chauffeur in één oogopslag zien of zich een voertuig of persoon in een dode hoek bevindt. Zo voorkomt u veel ongevallen. Een andere optie is een 360 graden Birdview camera, waarmee de directe omgeving van de vrachtwagen geheel in beeld wordt gebracht. Dit beeld verschijnt op een scherm bij de chauffeur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een transportcamera te laten installeren door ons montagebedrijf.

Vraag hier uw offerte aan

Laat ons weten hoe we u van dienst mogen zijn

Wanneer u een transportcamera wilt laten plaatsen door de experts van ons montagebedrijf, neemt u direct contact met ons op. Op deze manier zorgt u ervoor dat het verkeer veilig kan verlopen. Heeft u vragen over onze producten of over onze werkwijze? Neem dan snel contact met onze specialisten op.

Rudozi B.V.