085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Montagebedrijf voor een transportcamera

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Zoekt u een montagebedrijf om een transportcamera te laten installeren? Dan helpt het ervaren team van Rudozi uit Bleiswijk, in de gemeente Zoetermeer, u graag verder. Wij bieden wat betreft camera’s voor trucks uiteenlopende mogelijkheden aan, die we graag met u bespreken. Met onze hulp vindt u de meest geschikte systemen voor uw trucks.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Wij zijn hét montagebedrijf als u een transportcamera wilt laten plaatsen

Wanneer u een transportcamera wilt laten plaatsen door ons montagebedrijf, is het eerst van belang om te weten wat voor camera u wilt aanschaffen. Misschien wel de belangrijkste camera, waarmee vele ongelukken voorkomen kunnen worden, is de dodehoekcamera. Hiermee kan de chauffeur in één oogopslag zien of zich een voertuig of persoon in een dode hoek bevindt. Een andere optie is een 360 graden Birdview camera, waarmee de directe omgeving van de vrachtwagen geheel in beeld wordt gebracht. Dit beeld verschijnt op een scherm bij de chauffeur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een transportcamera te laten installeren door ons montagebedrijf.

Camerasysteem vrachtwagen

Laat ons weten hoe we u van dienst mogen zijn

Wanneer u een transportcamera wilt laten plaatsen door de experts van ons montagebedrijf, neemt u direct contact met ons op. Heeft u vragen over onze producten of over onze werkwijze? Ook dan horen we graag van u. U bereikt ons door te bellen naar 079 889 30 70 of door een e-mail te sturen naar info@rudozi.nl.