Live camera’s bij een vrachtwagen voor street view

 

Neem contact op

Live street view camera’s voor een vrachtwagen vindt u bij Rudozi in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zijn een leverancier van zichtoplossingen. Dit doen wij aan de hand van losse camera’s, maar ook bieden wij totaalsystemen aan. Wij zijn de eerste op de markt die camera’s hebben ontwikkeld voor de live street view.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Wij hebben de live street view camera’s voor een vrachtwagen ontwikkeld

Ons bedrijf hecht waarde aan veiligheid van onze chauffeurs, maar ook alle andere weggebruikers. Om deze reden hebben wij zelf een nieuw veiligheidssysteem ontwikkeld. Wij hebben live street view camera’s ontwikkeld voor een grote vrachtwagen. Dit systeem biedt meerdere punten op een vrachtwagen aan, waarmee u rondom de vrachtwagen kunt kijken. Dit is ontzettend handig bij grote vrachtwagens. Deze camera’s zijn zelf door ons ontwikkeld en zijn nergens anders verkrijgbaar. Onze ervaren specialisten kunnen zonder moeite deze camera’s installeren zodat uw chauffeurs nog veiliger de weg op kunnen.

Vraag hier uw offerte aan

Kies voor deze unieke camera’s

De live street view camera’s van ons bedrijf dragen bij aan de veiligheid voor de bestuurder van een vrachtwagen. Wij hechten waarde aan de veiligheid van alle weggebruikers en willen dan ook een zo veilig mogelijk verkeer creëren. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan snel contact met ons op.

Rudozi B.V.