085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Rust uw cabine uit met een waarschuwingssysteem

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Wij staan voor u klaar als u in de cabine van uw vrachtwagen een geavanceerd waarschuwingssysteem wilt laten plaatsen. De specialisten van Rudozi uit Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, hebben de nodige kennis en kunde in huis om u van dienst te kunnen zijn. Met behulp van een waarschuwingssysteem in uw cabine behoudt u tijdens het manoeuvreren en rijden optimaal overzicht, waardoor de verkeersveiligheid sterk verbeterd wordt.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Wij voorzien de cabine van uw vrachtwagen van een waarschuwingssysteem

Tijdens het rijden in een truck moet men altijd rekening houden met dode hoeken. Medeweggebruikers die zich in een dode hoek bevinden, zijn voor de chauffeur niet zichtbaar. Dit kan voor zeer gevaarlijke en levensbedreigende situaties zorgen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat een truck wordt uitgerust met een waarschuwingssysteem, zoals een dodehoekcamera, in de cabine. Dit waarschuwingssysteem geeft een signaal af wanneer zich een voertuig, fietser of voetganger in een dode hoek bevindt, zodat de chauffeur daarvan op de hoogte is. Naast een waarschuwingssysteem is een 360 graden camera, waarvan de beelden op een scherm in de cabine te zien zijn, ook een goede optie.

Dodehoek camera

Neem bij vragen direct contact met ons op

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een waarschuwingssysteem in de cabine van uw wagen(s), om de veiligheid tijdens het rijden te vergroten? Dan neemt u direct contact met ons op. Ook wanneer u meer wilt weten over wat wij doen, horen we het graag. Bel naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl. Ons team vertelt u graag meer over al onze veiligheidssystemen.