Rust uw cabine uit met een waarschuwingssysteem

 

Neem contact op

Wij staan voor u klaar als u in de cabine van uw vrachtwagen een geavanceerd waarschuwingssysteem wilt laten plaatsen. De specialisten van Rudozi Hendrik-Ido-Ambacht hebben de nodige kennis en kunde in huis om u van dienst te zijn. Met behulp van een waarschuwingssysteem in uw cabine behoudt u tijdens het manoeuvreren en rijden optimaal overzicht, waardoor de verkeersveiligheid sterk verbeterd wordt.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Wij voorzien de cabine van uw vrachtwagen van een waarschuwingssysteem

Tijdens het rijden in een truck moet men altijd rekening houden met dode hoeken. Medeweggebruikers die zich in een dode hoek bevinden, zijn voor de chauffeur niet zichtbaar. Dit kan voor zeer gevaarlijke en levensbedreigende situaties zorgen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat een truck wordt uitgerust met een waarschuwingssysteem, zoals een dodehoekcamera, in de cabine. Dit waarschuwingssysteem geeft een signaal af wanneer zich een voertuig, fietser of voetganger in een dode hoek bevindt, zodat de chauffeur daarvan op de hoogte is. Naast een waarschuwingssysteem is een 360 graden camera, waarvan de beelden op een scherm in de cabine te zien zijn, ook een goede optie.

Vraag hier uw offerte aan

Neem bij vragen over ons waarschuwingssysteem direct contact met ons op

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een waarschuwingssysteem in de cabine van uw wagen, om de veiligheid tijdens het rijden te vergroten? Wij vertellen u graag meer over ons veiligheidssysteem. Ook wanneer u meer wilt weten over wat wij doen, horen we het graag.

Rudozi B.V.