Een rijhulpsysteem in een vrachtwagen

 

Neem contact op

Als u op zoek bent naar een rijhulpsysteem voor een vrachtwagen, kunt u zeker bij ons terecht. Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht is leverancier en installateur van verschillende soorten zichtoplossingen. Wij bieden hiervoor verschillende soorten losse camera’s aan, maar ook complete systemen.

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Bij ons vindt u gegarandeerd een goed rijhulpsysteem voor een vrachtwagen

Veiligheid staat natuurlijk altijd voor op voor vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor andere weggebruikers. Om deze reden is het te allen tijde verstandig om in een vrachtwagen een rijhulpsysteem te laten installeren. Bij ons vindt u verschillende soorten systemen voor vrachtwagens, waaronder:

Als u kiest voor een van onze systemen, waarborgt u de veiligheid van alle weggebruikers. Naast volledig complete systemen, vindt u bij ons ook andere uitstekende zichtoplossingen. Zo bieden wij onder andere ook camera’s met  live street view aan.  

Vraag hier uw offerte aan

Schaf een van onze rijhulpsystemen aan voor een veiliger verkeer

Vindt u veiligheid binnen het verkeer ook zo ontzettend belangrijk? Wij van Rudozi ook. Daarom bieden wij verschillende rijhulpsystemen aan. Bestel een rijhulpsysteem voor een vrachtwagen en ga veilig de weg op. Wilt u meer informatie over onze verschillende systemen? Wij vertellen u graag meer. Neem snel contact op met ons team van specialisten.

Rudozi B.V.