Digitale achteruitkijkspiegel in uw vrachtwagen

 

Neem contact op

Met onze digitale achteruitkijkspiegel voor uw vrachtwagen rijdt u veel veiliger. Waar het bij personenauto’s heel normaal is dat er een achteruitkijkspiegel in de auto zit, is dit bij vrachtwagens vaak niet het geval. Gelukkig biedt Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht een digitale variant aan, die er hetzelfde uitziet als een normale achteruitkijkspiegel. Een zeer praktische vrachtwagencamera die op een gewone spiegel lijkt, dat is ideaal voor  in een vrachtwagen.

Met onze digitale achteruitkijkspiegel voor uw vrachtwagen overziet u alles

Met een digitale achteruitkijkspiegel manoeuvreren en rijden bestuurders van een vrachtwagen veel veiliger. Deze vrachtwagencamera neemt beelden op, zodat u incidenten vastlegt en terugkijkt wanneer u maar wilt. Dankzij deze moderne techniek overzien chauffeurs de omgeving veel beter en is de kans op schade of ongelukken stukken kleiner. Het is dus een uiterst geschikt veiligheidssysteem om bij te dragen aan veilig verkeer .

ONZE VISIE

Chauffeurs willen een risico niet alleen kunnen zien, maar voldoende tijd hebben om er op te kunnen reageren.

ONZE MISSIE

Zichtoplossingen leveren waar chauffeurs mee willen werken.

ONZE STRAGEGIE

Persoonlijke aandacht voor de vraag die de chauffeur door ons wil laten oplossen.

Naast een digitale achteruitkijkspiegel bieden wij nog meer systemen aan

Aangezien een vrachtwagen meerdere dode hoeken heeft, is het verstandig om naast onze moderne vrachtwagencamera die  op de plek van de spiegel zit, ook een dodehoekcamera aan te schaffen. Daarnaast zijn er nog meer soorten camera’s die bijdragen aan een veiliger verkeer. Bij ons kunt u terecht voor draadloze vrachtwagencamera’s. Het team van Rudozi installeert systemen voor u en vervangen camera’s die verouderd zijn. Zo zijn uw voertuigen altijd helemaal up-to-date en gaan chauffeurs veilig de weg op!

Vraag hier uw offerte aan

Bel ons voor meer informatie over onze vrachtwagencamera in de vorm van een spiegel

Wij bieden een digitale achteruitkijkspiegel aan voor uw vrachtwagen. Als u op zoek bent naar een spiegel als vrachtwagencamera, bieden wij de juiste uitkomst aan. Als montagebedrijf in transportcamera’s schakelt u ons in voor zowel installatie als vervanging. Neem meteen contact met ons team op voor de mogelijkheden.

Rudozi B.V.