085 006 30 44 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Energieweg 7, 3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Digitale achteruitkijkspiegel in uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Met onze digitale achteruitkijkspiegel voor uw vrachtwagen rijdt u veel veiliger. Waar het bij personenauto’s heel normaal is dat er een achteruitkijkspiegel in de auto zit, is dit bij vrachtwagens vaak niet het geval. Gelukkig bieden wij een digitale variant aan, die er hetzelfde uitziet als een normale achteruitkijkspiegel. Een zeer praktische vrachtwagencamera die op een gewone spiegel lijkt, wie wil dat nou niet in de vrachtwagen?

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Met onze digitale achteruitkijkspiegel voor uw vrachtwagen overziet u alles

Met een digitale achteruitkijkspiegel manoeuvreren en rijden bestuurders van een vrachtwagen veel veiliger. Een dergelijke spiegel is helemaal geen gewone spiegel, maar een vrachtwagencamera die beelden opneemt, zodat u incidenten vastlegt en terugkijkt wanneer u maar wilt. Dankzij deze techniek overzien chauffeurs de omgeving veel beter en is de kans op schade of ongelukken stukken kleiner.

Achteruitkijkspiegel
Achteruitkijkspiegel

Wij bieden nog meer systemen aan

Aangezien een vrachtwagen meerdere dode hoeken heeft, is het verstandig om naast onze moderne vrachtwagencamera, die op een spiegel lijkt, ook een ADAS-systeem of een draadloze vrachtwagencamera te laten installeren. Het team van Rudozi installeert deze systemen graag voor u, en we vervangen ook verouderde cameratoepassingen. Zo zijn uw voertuigen altijd helemaal up-to-date en gaan chauffeurs veilig de weg op! In Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, denken we al jaren met bedrijven mee over zichtoplossingen en we hebben dan ook verschillende projecten uitgevoerd.

 

Bel ons voor meer informatie over onze vrachtwagencamera in de vorm van een spiegel

Wij helpen u graag door bijvoorbeeld een zichtplan op te stellen en u vragen te stellen over uw visie op verkeersveiligheid. We vinden uw mening belangrijk, want daar stemmen we onze aanpak op af. Bent u al langer op zoek naar een spiegel voor in de vrachtwagen en lijkt onze vrachtwagencamera u wel wat? Wilt u graag uw chauffeurs veiliger op pad sturen maar weet u niet goed waar te beginnen? Kies dan voor onze digitale achteruitkijkspiegel voor in de vrachtwagen! Bel naar 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl om in contact te komen met ons montagebedrijf in transportcamera’s.