079 889 30 70 Maandag- Vrijdag 08:00 - 17:00 Kwartsweg 46, 2665 NN Bleiswijk

Digitale achteruitkijkspiegel in uw vrachtwagen

✔ Advies met een zichtplan
✔ Totaalpakket 360° camera’s
✔ Gebruiker staat centraal

Rijd veiliger dankzij onze digitale achteruitkijkspiegel voor in uw vrachtwagen. Bij personenauto’s is het heel normaal dat er een achteruitkijkspiegel in de auto zit, maar bij vrachtwagens is dit vaak niet het geval. Gelukkig hebben wij een digitale variant, die er hetzelfde uitziet als een normale achteruitkijkspiegel. Dit is echter geen spiegel, maar een vrachtwagencamera die beelden op kan nemen, zodat u incidenten vastlegt en terugkijkt wanneer u maar wilt. Dankzij deze techniek overzien chauffeurs de omgeving veel beter en is de kans op schade of ongelukken stukken kleiner.

Vindt u het belangrijk dat uw chauffeurs veilig rijden en meer zicht hebben in het verkeer?

Overzie alles dankzij onze digitale achteruitkijkspiegel voor uw vrachtwagen

Met een digitale achteruitkijkspiegel rijden bestuurders van een vrachtwagen veel veiliger. Aangezien een vrachtwagen meerdere dode hoeken heeft, is het verstandig om naast onze moderne vrachtwagencamera, die op een spiegel lijkt, ook een ADAS-systeem of een draadloze vrachtwagencamera te laten installeren. Bij Rudozi installeren we deze systemen graag voor u en we vervangen ook verouderde cameratoepassingen. Zo zijn uw voertuigen altijd helemaal up-to-date en kunnen chauffeurs veilig de weg op! Een zeer praktische vrachtwagencamera die op een gewone spiegel lijkt, wie wil dat nou niet in de vrachtwagen? In Bleiswijk, gemeente Zoetermeer, denken we al jaren met bedrijven mee over zichtoplossingen en we hebben dan ook verschillende projecten uitgevoerd.

Achteruitkijkspiegel
Achteruitkijkspiegel

Bel ons voor meer informatie

Wij helpen u graag door bijvoorbeeld een zichtplan op te stellen en u vragen te stellen over uw visie op verkeersveiligheid. We vinden uw mening belangrijk, want daar stemmen we onze aanpak op af. Bent u al langer op zoek naar een spiegel voor in de vrachtwagen en lijkt onze vrachtwagencamera u wel wat? Wilt u graag uw chauffeurs veiliger op pad sturen maar weet u niet goed waar te beginnen? Kies dan voor onze digitale achteruitkijkspiegel voor in de vrachtwagen! Bel ons op nummer 079 889 30 70 of stuur een e-mail naar info@rudozi.nl.